Feminicidi a Vilanova i la Geltrú (Garraf)


Aquest matí hem rebut la confirmació del feminicidi de la Laia, una dona de 13 anys. La familia va denunciar la desaparició ahir al vespre, quan va sortir de casa els seus avis. L’esperaven al portal, però mai va arribar, la van trobar morta a casa d’un veí de 42 anys amb signes de violència per arma blanca.

 

Des de SantsViu intentarem informar de tots els feminicidis als Països Catalans, i modificarem el nostre perfil a les xarxes socials com a mostra de rebuig a aquestes morts.
Us recordem que, si voleu més informació sobre els feminicidis als Països Catalans ho podeu fer a la web feminicidio.net

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *