La visibilitat, marcarà el #28J


L’esquerra independentista fa una aposta per la visibilitat del moviment LGBTI, amb el lema #Existim, com a carta de presentació.

En el manifest que han fet públic les organitzacions de l’esquerra independentista del barri, i que han acordat de en clau nacional de Països Catalans, recorda les discriminacions que pateixen Lesbianes, Gais, Bisexuals, Transsexuals i Intersexuals en el seu dia a dia, social i laboral. El text recorda el desempar institucional i com sovint son només una excusa per rentar la cara a unes institucions que no fan tot el que poden. Doncs combatre la discriminació és combatre l’arrel de la mateixa dins el sistema capitalista. Es per tant la lluita de classes i per tant la lluita per la igualtat entre persones la solució a les discriminacions que pateixen com a persones i col·lectivament.

A nivell gràfic, s’han editat diferents cartells amb el lema #Existim.Fem Història amb persones reconegudes per les seves lluites i que formen part del moviment LGTBI. Ja sigui la Catalana Maria Mercè Merçal, lesbiana feminista de gran trajectòria literària, el militant comunista i gai, Mark Ashton, que va participar del moviment de suports als miners, la militant feminista negra Bel Hooks i l’activista transgenere Marsha P. Johnson.

La nit del 27 al 28 de Juny, l’esquerra independentista del barri ha pintat un triangle rosa (símbol de la lluita LGTBI) a l’entrada del metro de Mercat Nou, i han fet una encartellada amb els cartells de la campanya

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *