Arran demana la dimissió del conseller Buch a les portes de la seu del PdCat del barri


Aquest migdia, el compte oficial de tuiter d’ Arran Sants feia publica una piulada amb el text “Hem empaperat la seu del PDeCat al barri per reclamar la dimissió del conseller Buch. Per acceptar i protegir manifestacions feixistes; per carregar brutalment contra les mobilitzades i per reprimir l’independentisme amb identificacions i detencions.” en el qual s’hi adjunta el següent vídeo.

L’organització juvenil de l’esquerra independentista, posa sobre la taula  la contradicció entre el President Torra d’agraiment a la gent que ha sortit als carrers a combatre el feixisme i que el passat 1 d’octubre va fer possible el referèndum, amb l’actuació policial d’aquesta passada setmana, en la que els Mossos d’esquadra, sota direcció política del conseller Buch, van actuar contra aquells que van defensar el referèndum i combatre els feixistes. Per tant demanen al president Torra -i a les bases del partit al barri, amb aquesta acció- que cessi d’immediat al conseller responsable de la violència policial, les càrregues de Via Laietana i carrers del centre, així com de les càrregues al Parlament.

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *