Feminicidi a Sant Joan les fonts (Garrotxa)


Mitjançant radio Olot, em tingut coneixement d’un feminicidi avui. Un home ha matat a la seva ex parella de 48 anys a Sant Joan les fonts, a la comarca de la Garrotxa. El feminicida ha fugit amb un vehicle,amb el que hauria atropellat a la filla de la víctima, de 25 anys. Finalment els mossos han localitzat el cos sense vida de l’autor dels fets, desprès de suïcidar-se.

Des de SantsViu intentarem informar de tots els feminicidis als Països Catalans, i modificarem el nostre perfil a les xarxes socials com a mostra de rebuig a aquestes morts.
Us recordem que, si voleu més informació sobre els feminicidis als Països Catalans ho podeu fer a la web feminicidio.net

Mapa dels feminicidis als Països Catalans 2018

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *