L’escola popular de la Bordeta ja camina


El passat dissabte 20 d’octubre tal i com ja estava anunciat a les cartelleres del barri, es va celebrar la inauguració de l’Escola Popular ubicada al bloc La Bordeta a la plaça Joan Corrades.

Tota la comunitat de l’Escola Popular es va trobar a les quatre de la tarda amb la voluntat de conèixer-se entre totes. Famílies, infants i acompanyants, es va dividir en els diferents grups que es faran durant la setmana i així van poder compartir expectatives i idees sobre què havia de ser la nova escola popular, des de la persona més gran fins a la més petita. Un cop finalitzat aquest espai, es va realitzar una activitat més oberta dirigida a tot el barri per poder ensenyar el projecte i l’espai que s’inaugurava.

L’Escola popular ens explica que hi ha 26 inscripcions fetes d’infants d’entre 2 a 12 anys. De dimecres a divendres l’escola estarà en funcionament de 17 a 19 hores. A més, l’Escola Popular neix estretament vinculada al Grup d’habitatge de Sants i els dilluns mentre hi hagi assemblea d’aquest espai, l’Escola Popular oferirà servei de ludoteca.

Podeu consultar el tríptic de la iniciativa clicant aquí.

 

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *