Reaccions a les peticions de 177 anys de presó


Aquest migdia s’han fet públiques les peticions fiscals per als encausats i encausades arran de l’organització i celebració del referèndum de l’1 d’octubre de 2017. Les peticions fiscals per a les encausades pugen fins als 177 anys de presó. El Vicepresident de Catalunya, Oriol Junqueres és qui te la petició més alta -de 25 anys- seguit la Presidenta del Parlament, Carme Forcadell amb 17 anys, dels Consellers Forn, Rull, Turull, Romeva i la consellera Bassa, a qui la fiscalia demana 16 anys de presó, la consellera Borràs i els consellers Mundó i Vila amb 7 anys, i als diputats Coromines, Guinó, Nuet i les diputades, Boya, Simó i Barrufet la petició d’un any i 8 mesos d’inhabilitació. Fora de l’arc parlamentari, els Jordis Cuixart i Sànchez, la fiscalia els demana també 17 anys de presó. Segons la fiscalia els diversos encausats han comès delictes de Rebel·lió i malversació i desobediència.

 

Ja des de primera hora que s’ha sabut la noticia les reaccions no s’han fet esperar.

 

 

 

Reaccions d’Omnium Cultural:

Reacció de la CUP al Parlament:

Reacció d’Endavant (OSAN), amb petició de vaga general pel primer dia de judici.

Reacció d’Arran:

Alerta Solidària:

Sants Montjuïc per la Independència:

CDR de Sants:

 

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *