Les xarxes es bolquen amb #8MJoTambéTallo


Aquest matí a les 11, les xarxes socials ha començat a bullir amb l’etiqueta #8MJoTambé Talló, i és que la Vaga feminista del barri ha fet públic un vídeo per posar de manifest que el govern de la Generalitat i el Conseller Buch al capdavant estant portant a terme una campanya repressiva i sancionadora a les feministes que el passat 8 de març van tallar carrers i vies en el dia de Vaga General feminista d’ampli seguiment social.

A rebuf del vídeo, les xarxes han començat a llençar piulades de suport a la campanya. D’una banda Endavant Sants ha fet valdre allò de… més val 1 gram de pràctica que una tona de teoria, i ha penjat diversos vídeos a la xarxa amb l’etiqueta de referència i diverses eines de tall, per evidenciar que cal tallar amb la repressió.

Per la seva banda la CUP-Capgirem de Sants ha optat per difondre un fil amb els argumentaris i demandes de la campanya

A quarts d’una del migdia la campanya era un èxit a xarxes i era tendència a Barcelona.

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *