Pintades a locals sobiranistes, a Sants i arreu del país


Aquesta matinada i de manera planificada i organitzada, s’han pintat les portes, façanes i persianes d’una dotzena de locals vinculats al sobiranisme. Casals Independentistes com el de Sants, el Batzac de Manresa – on també ha rebut el casal popular La Sèquia i el local d’Omnium Cultural-,  La iaia a l’Hospitalet, o Gavà. També han patit pintades la seu de la CUP a Mataró, o dels Comuns a Terrassa.

Des del Casal Santsenc, fan crida a repintar la persiana aquest dissabte, tasca que encara tenien pendent des de la passada reforma estival, i que aquest dissabte ja tenien planificada conjuntament amb la pintada de murals feministes a l’interior del local coincidint aquest cap de setmana amb els actes del 25 de Novembre -Dia internacional per l’eliminació de la violència contra les dones-.

A hores d’ara, i mirant la premsa generalista cap diari i televisions de les que fa pocs dies elevava a terrorisme la pintura groga, s’ha fet ressò de la noticia.

A hores d’ara cap dels líders polítics que emmarcava la pintura groga en la “violència”, ha fet cap crida a cercar els responsables, ni ha mostrat cap afectació o solidaritat.

A hores d’ara, cap comandament policial ni judicial ha anunciat cap investigació al respecte.

A hores d’ara, cap membre del govern ha valorat publicament cap d’aquestes pintades.

A hores d’ara, seguim asseguts esperant, perquè la pintura és pintura. I només és noticia a casa dels altres. només es delicte en mans de segons qui, perquè el delicte no és el fet, sinó qui el protagonitza. I en la causa general contra l’independentisme, és criminalitzable el groc a Can Llarena i silenciable el roig a cal separatista.

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *