SantsViu fa 3 anys. Seguim


Inici d’any natural és bon moment per fer balanç de feina feta i objectius a futur. Més, si l’inici d’any és també una mena d’aniversari simbòlic del projecte. Si bé, SantsViu va nàixer inicialment en un format de plana de Facebook i un compte de tuiter, va ser al gener de 2016 que fèiem el salt a la web tal i com ja la coneixeu.

En aquests tres anys hem publicat 425 entrades, i per tant una mitja de més de 10 noticies mensuals, que ens han reportat més de 41.000 visites a la web (més de 1000 mensuals), una xifra modesta, però a l’alçada dels esforços dedicats de manera militant.

Al llarg d’aquests anys hem intentat acomplir els objectius fixats inicialment, donar veu al moviment popular, i especialment a l’esquerra independentista i les seves organitzacions al barri de Sants, sense limitacions ni cotilles. Però al si del portal, també hem volgut donar veu a tothom que se’ns ha acostat, i hem fet esforços perquè gent diversa s’avingués a escriure-hi. I és així com temes com l’educació, les lluites veïnals, l’habitatge, l’antifeixisme, el suport a les represaliades, el feminisme, la lluita LGTBI, l’okupació, la cultura popular i les festes majors, o la denuncia de cada feminicidi als Països Catalans han estat el gruix de les informacions publicades.

I a mida que hem anat fent feina, ens heu anat fent confiança, el compte de tuiter hi tenim vora 1800 seguidores, més de 600 al facebook i 120 al canal de Telegram on podeu rebre les alertes de les publicacions. Una confiança que a més a més s’ha concretat amb una col·laboració mensual amb La Burxa, on publiquem els continguts en paper que hem generat cada mes.

I amb el tercer any, la voluntat és de mantenir objectius i millorar l’eina, tant en la part gràfica, amb renovació d’imatge corporativa, com fer un salt qualitatiu amb una part audiovisual. Mantenir la informació i l’opinió, i si ho voleu, ampliant redactores i seccions. I tot això serà possible si hi ha gent disposada a proposar, escriure i publicar. Si ens voleu donar un cop de mà, ens podeu contactar per DM de tuiter o fer-nos arribar un correu amb propostes a infosantsviu@gmail.com.

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *