La mobilització obre portes a #NadiaEsQueda


Ja fa setmanes que les mobilitzacions del Grup d’Habitatge de Sants, tenen a la Nàdia i la seva filla com a objecte de les seves reclamacions. Ho va ser el passat mes d’octubre en una de les habituals convocatòries matinals per evitar que la comitiva judicial executés els desnonaments previstos al barri.

Avui però la convocatòria del GHaS, no era un acció defensiva, sinó que ha passat a la ofensiva i s’ha plantat a les oficines que la immobiliària Finques Balaguer, te al carrer Joan Güell, per tal d’exigir que la Nàdia i la seva filla puguin seguir a casa seva, i se’ls prorrogui el contracte amb el mateix preu de lloguer.

La mobilització però, no s’ha limitat a pressionar la propietat, sinó que s’ha desplaçat a l’oficina municipal d’habitatge de Sants per a fer prendre part a l’administració. En aquesta oficina han reclamat que els serveis socials es facin càrrec de la part del preu del lloguer que la Nàdia no pugui assumir.

A migdia, marxaven de l’oficina amb el compromís de la immobiliària de contactar la propietat per tal de garantir aquest contracte de lloguer al mateix preu.

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *