Feminicidi a Reus [Baix Camp]


Acabem de tenir coneixement per diversos mitjans, d’un feminicidi aquest migdia a Reus, capital del Baix Camp. Una dona ha estat trobada morta al seu domicili quan hi han entrat els Mossos. La dona hauria estat assassinada pel seu marit que desprès s’ha llençat per la finestra, motiu pel qual ha estat ingressat a l’hospital, i ha donat l’alerta als mossos.

Des de SantsViu intentarem informar de tots els feminicidis als Països Catalans, i modificarem el nostre perfil a les xarxes socials com a mostra de rebuig a aquestes morts.
Us recordem que, si voleu més informació sobre els feminicidis als Països Catalans ho podeu fer a la web feminicidio.net

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *