31.000€ per a projectes als nostres barris de “diners al carrer”


Fa 3 setmanes us informàvem de l’obertura del període de votacions de la iniciativa “diners al carrer”, impulsada per la CUP-Capgirem Barcelona. Aquesta iniciativa és fruit de la política salarial del partit, que limita els sous de les seves regidores a 2’5 vegades el sou mínim interprofessional. No cal dir, que les regidores de la ciutat tenen uns sous força més alts que aquests marcats com a topall ètic, i per tant generen uns ingressos extres que la candidatura va posar a disposició dels moviments populars per tornar “diners al carrer”.

Tal i com us vam informar, 6 projectes vinculats amb major o menor mesura al districte, van voler optar a aquestes aportacions. Aquesta setmana, amb les votacions acabaves i dades en mà, podem informar que els sis projectes del districte han sumat aportacions per un valor superior als 31.000 euros. El projecte millor valorat al districte per la gent ha estat l’escola popular de la Bordeta, que va rebre la tercera millor votació popular de la ciutat, i motiu pel qual rebrà 7000 euros en ajudes. La mateixa xifra que la iniciativa “Créixer lliures: pel dret a la infantesa sense violències masclistes”. La Troca -escola comunitària de formació de persones adultes- per la seva banda rebrà una mica més de 6000 euros. Tres altres projectes rebran entre 3200 i 3800 € per a poder tirar endavant les seves iniciatives.

Així ho ha presentat la CUP capgirem en roda de premsa des de l’ajuntament

 

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *