Feminicidi a Barcelona [Barcelonès]


Aquest matí l’Agencia Catalana de Noticies, informava de l’avís a Mossos d’Esquadra per troballa del cos d’una dona a la platja de Barcelona. I segons la SER, aquesta presentava signes de violència al coll, que apuntarien a ferides que li han causat l’asfixia. 

Des de SantsViu intentarem informar de tots els feminicidis als Països Catalans, i modificarem el nostre perfil a les xarxes socials com a mostra de rebuig a aquestes morts.
Us recordem que, si voleu més informació sobre els feminicidis als Països Catalans ho podeu fer a la web feminicidio.net

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *