Una constructora fa del carrer Puiggarí un cul de sac


A l’antic aparcament de l’estació de Sants, entre l’estació d’autobusos i el carrer Puiggarí, fa mesos que s’hi construeix un nou gratacels. Segons apunta la publicitat, una residència per a estudiants. Un edifici de 14 plantes que envaeix des de fa mesos l’espai públic, ja sigui a la banda de l’estació, on s’hi fan maniobres de càrrega i descàrrega, o tallant el trànsit al carrer d’Enric Bargés durant hores. Una altre derivada de les obres és la transformació del carrer Puiggarí en un cul de sac per a aquelles persones que amb mobilitat reduïda han d’usar cadires de rodes, empenyen un carretó infantil o simplement un carro de la compra. Des de fa mesos, la vorera de la banda Montjuïc del carrer Puiggarí ha quedat tallada en sec per un plafó metàl·lic, i per creuar el carrer cal baixar la vorera sense que aquest pas hagi estat re urbanitzat amb el desnivell habitual d’un gual o cruïlla. Així doncs,-ens fa saber una denunciant al nostre correu infosantsviu@gmail.com- es fa impossible arribar al centre mèdic de Numància amb un malat, o tornar de l’escola amb un cotxet. I és que l’edifici, està a tocar de 3 grans infraestructures on la gent acostuma a moure’s amb carretons o maletes. Entre un centre mèdic, 1 escola bressol i dues escoles de primària, i a tocar de les estacions de tren i autobusos.

Fonts consultades per SantsViu, ens fan saber que aquesta situació és irregular i li pertocaria a la constructora solucionar aquesta mancança arquitectònica. Esperem doncs que tanta bombolla especulativa de la constructora no li impedeixi de re urbanitzar i senyalitzar correctament el pas, evitant així les incomoditats que generen els seus beneficis.

Aquest noticia neix arrel de la denuncia que ens fa arribar una veïna a infosantsviu@gmail.com.

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *