Sants atura l’alerta ultra


Ahir migdia us informàvem de la intenció d’un grup de ultres del Olympic de Lió, de concentrar-se a la Plaça d’Osca a partir de les 13:30 i fins a l’hora de marxar cap al Camp Nou on el seu equip disputa aquesta nit el partit de tornada del vuitens de final de la Champions League. Ja a mitja tarda actualitzàvem la informació amb una convocatòria de l’antifeixisme santsenc per tal d’aturar aquesta concentració ultra.

Avui matí, hem viscut un barri militaritzat a l’entorn de la plaça Osca, amb unitats anti avalots dels mossos d’esquadra a tots els carrers d’accés a la plaça i dins la mateixa. En paral·lel s’han vist altres furgons policials a l’estació de Sants fent seguiment dels ultres a la seva arribada amb autobusos. Un grup de 100 ultres ha estat rondant pel barri, per intentar arribar fins a la plaça Osca, arribant a passar pel carrer Muntadas. El dispositiu policial els ho ha dissuadit de fer-ho alhora que els proposava re ubicar la seva concentració a la plaça Artòs de Sarrià, punt de trobada habitual dels feixistes de la selecció espanyola.

No obstant, el barri ja s’havia organitzat, i per això havia convocat una concentració antifeixista a les 12:30 a la mateixa plaça per tal d’evitar que els ultres entressin al barri amb normalitat. Així ha estat. Un grup d’una trentena de persones s’ha fet present a quarts d’una amb pancartes antifeixistes. Ràpidament els mossos han intentat identificar a les concentrades i això ha fet que haguessin dissoldre’s. No obstant l’objectiu s’havia assolit i a la plaça Osca avui cap ultra ha pogut concentrar-s’hi, i les veïnes han pogut mostrar el seu rebuig. Fa escassos minuts, les persones convocades han decretat el final de l’Alerta Ultra, al comprovar que aquests havien estat re ubicats a Sarrià.

 

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *