La CUP encara les municipals amb un gran acte polític a les Cotxeres de Sants


La CUP continua treballant en un dels seus principals reptes de l’any: les eleccions municipals. Segons els seus portaveus aquest és el veritable repte clau per a la construcció nacional i la transformació social als Països Catalans. És des de pobles i ciutats des d’on és possible articular projectes transformadors i construir veritables sobiranies.

Per això aquest dijous vinent, donen el tret de sortida a la campanya “Municipis valents per canviar-ho tot”, amb un acte a les Cotxeres de Sants, en el qual participaran caps de llista a les eleccions municipals per candidatures vinculades d’una manera o altra a la CUP, així com altres portaveus de l’organització.

L’acte començarà a les 19:30 hores, i comptarà amb la participació d’assemblees d’arreu del territori, candidates i candidats de diferents municipis on la CUP ja te representació o governa, esdevenint un reconeixement al treball de base que es duu a terme poble a poble i barri a barri.

Els alcaldes de Capellades, Viladamat o Berga, les caps de llista per les 4 capitals de Catalunya -amb Anna Saliente per Barcelona-, l’ex-diputada Gabriela Serra o l’actual cap de files al Parlament Carles Riera, estaran acompanyats a l’Auditori de les Cotxeres per Maria Ballester i Sylvia Barragan, membres de l’actual Secretariat Nacional de la formació.

 

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *