Feminicidi a l’Eixample de Barcelona (Barcelonès)


Ahir a la tarda vam tenir noticia d’un feminicidi a l’avinguda Mistral de l’eixample de Barcelona. Una dona ha estat assassinada dins la cafeteria on treballava al barri barceloní de de Sant Antoni, motiu pel qual ha estat detingut un home per part dels mossos d’esquadra.

Des de SantsViu intentarem informar de tots els feminicidis als Països Catalans, i modificarem el nostre perfil a les xarxes socials com a mostra de rebuig a aquestes morts.
Us recordem que, si voleu més informació sobre els feminicidis als Països Catalans ho podeu fer a la web feminicidio.net

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *