Crida a la mobilització feminista el 25 de Juliol


Com ja va essent habitual l’espai feminista del barri de Sants, ens planteja cada dia 25 de cada mes una proposta en clau feminista. D’ençà del passat dia 25 de juny, han estat 4 els feminicidis als Països Catalans, dos a la Catalunya Nord –Perpinyà i La Roca de l’Albera– i dos al País Valencià –Elx i Calp-, una xifra que fa pujar fins 55 les dones assassinades per homes a l’Estat Espanyol en el que portem d’any segons feminicidio.net.

És per això, i pel seguit d’agressions i violacions que s’han dut a terme darrerament arreu del país que l’Espai feminista de Sants fa una crida a la mobilització sorollosa per denunciar les agressions que pateixen les dones pel fet de ser dones, per no callar davant la violència patriarcal, i com a punt de trobada i empoderament i sororirtat que ajudin a fer visibles noves violències per part d’aquelles dones que les pateixen en solitari.

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *