Feminicidi a Tortosa [Baix Ebre]


Segons han informat alguns mitjans avui s’ha confirmat un feminicidi a Tortosa, a la comarca del Baix Ebre. Un home de 34 anys hauria assessinat a la seva mare de 75, d’una ganivetada desprès d’una discusió. L’home que ha confessat l’autoria amb una trucada al 112, ja ha estat detingut pels Mossos d’Esquadra.

Des de SantsViu intentarem informar de tots els feminicidis als Països Catalans, i modificarem el nostre perfil a les xarxes socials com a mostra de rebuig a aquestes morts.
Us recordem que, si voleu més informació sobre els feminicidis als Països Catalans ho podeu fer a la web feminicidio.net

 

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *