Un parc de neteja sota una escola municipal? 1


L’AFA de l’Escola Cal Maiol i la Plataforma contra el parc de neteja a sota l’escola criden a la mobilització en el proper consell de districte municipal

Fa mesos que veiem a les xarxes socials com l’AFA Cal Maiol interpela a polítics municipals per tal de posar solució a un problema que no sembla estar en l’agenda de la ciutat. I és que sota l’escola hi ha projectat un parc de neteja, és a dir, un lloc on entren i surten camions de brossa i on s’hi tracten residus. Un cau de males olors i aire contaminat.
En motiu d’aquest projecte les families van organitzar una consulta, resultat de la qual va donar un 89% de famílies contraries a aquest equipament en el projecte de l’escola.
Davant d’aquesta situació l’AFA Cal Maiol i La Plataforma contra el parc de neteja a sota l’escola Cal Maiol, fan una crida a la mobilització social contra la construcció d’un parc de neteja sota la futura escola de Cal Maiol a Can Batlló i ja son nombroses entitats i altres AFAs del territori, sumades a la lluita a través de les adhesions públiques, participaran al Consell de Districte del barri, per tal de fer arribar les seves propostes de reformulació del projecte i aconseguir així una escola segura i de qualitat que mereix el barri de la Bordeta, com la resta de les escoles públiques.
Les veus crítiques al projectes, que defensen que no està garantida la salut dels infants, tenen assignat un torn de paraula i exposaran les seves raons i propostes i per conèixer la resposta dels responsables municipals. El projecte actual contempla dos usos (industrial i educatiu) en un mateix edifici i no es coneix cap exemple similar al món.
És per això que convoquen a les veïnes a sortir al carrer el dijous 3 d’octubre a les 18:30 davant la seu del districte de l’Ajuntament de Barcelona, al Carrer de la Creu Coberta, 104-106, 08014 Barcelona

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un comentari a “Un parc de neteja sota una escola municipal?

  • Anonim

    Una mica farts de mentides!! Només 30 famílies s’han mostrat contraries al projecte de les 170 que hi ha a l’escola. Les dades no són les que compartiu.
    És total legítim que com a AFA defensis el q volen, però ni són un 89% de les famílies ni són tot el barri. Al barri hi ha molta gent que esperem aquesta Escola-Institut i no sortim al carrer perquè el projecte ens sembla bé. Seria molt injust que ens quedem sense l’escola per només unes quantes veus. Però ja sé sap q sempre passa el mateix. A veure si el districte és capaç de sostenir aquesta pressió que a tots ens té una mica fins els nassos.