Una dona de Cornellà [Baix Llobregat] és assassinada a Southampton


Una dona de 28 ha estat assassinada per la seva ex-parella a Southampton (Regne Unit), i desprès s’ha intentat suicidiar segons informen alguns mitjans. L’home ha estat detingut i posat a disposició judicial.

 

Des de SantsViu intentarem informar de tots els feminicidis als Països Catalans, i modificarem el nostre perfil a les xarxes socials com a mostra de rebuig a aquestes morts. Aquest feminicidi passa lluny dels Països Catalans, però l’inclourem en el recull al ser tant la víctima com el feminicida, d’origen català. No obstant no el posarem al mapa, al no produir-se dins l’àmbit geogràfic dels Països Catalans.
Us recordem que, si voleu més informació sobre els feminicidis als Països Catalans ho podeu fer a la web feminicidio.net

 

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *