Feminicidi a Vic [Osona]


Segons han informat alguns mitjans avui s’ha confirmat un feminicidi a Vic, a la comarca d’Osona. Un home de 29 anys hauria assassinat a la seva ex parella, a qui els mossos han trobat morta amb signes de violència al ser alertats avui al migdia.

Des de SantsViu intentarem informar de tots els feminicidis als Països Catalans, i modificarem el nostre perfil a les xarxes socials com a mostra de rebuig a aquestes morts.
Us recordem que, si voleu més informació sobre els feminicidis als Països Catalans ho podeu fer a la web feminicidio.net

 

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *