Feminicidi a Castellbisbal [Vallès Occidental]


Segons han informat alguns mitjans avui s’ha confirmat un feminicidi a Castellbisbal, a la comarca del Vallès Occidental. Un home de 52 anys hauria assassinat a la seva parella. Els mossos l’ha detingut com a presumpte feminicida i s’han fet càrrec de la investigació.

Des de SantsViu intentarem informar de tots els feminicidis als Països Catalans, i modificarem el nostre perfil a les xarxes socials com a mostra de rebuig a aquestes morts.
Us recordem que, si voleu més informació sobre els feminicidis als Països Catalans ho podeu fer a la web feminicidio.net

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *