Feminicidi al Prat de LLobregat (Baix Llobregat)


Segons han informat alguns mitjans avui s’ha confirmat un feminicidi al Prat del LLobregat, a la comarca del Baix Llobregat . Una dona de 41 anys ha estat assassinada per la seva parella i desprès s’ha entregat a la comissaria dels mossos d’esquadra del municipi.

Des de SantsViu intentarem informar de tots els feminicidis als Països Catalans, i modificarem el nostre perfil a les xarxes socials com a mostra de rebuig a aquestes morts.
Us recordem que, si voleu més informació sobre els feminicidis als Països Catalans ho podeu fer a la web feminicidio.net

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *