Mapeig participatiu feminista


L’Espai Feminista de Sants vol un barri sense masclisme i per això el pròxim dissabte 21 de desembre sortirà al carrer amb el primer mapeig participatiu de les veïnes del barri que vulguin. Es tracta d’una iniciativa que vol plasmar les zones de Sants (places, carrers, locals…) on les dones s’han sentit insegures. És el primer pas d’una iniciativa que s’espera que tingui un llarg recorregut.

La trobada serà a partir de les 12 del migdia a la plaça de Sants i hi haurà brou calent per passar el fred. És el darrer vermut feminista de 2019, un any en què l’Espai Feminista de Sants s’ha consolidat com a moviment al barri.

El vermut del solstici servirà per agafar forces de cara a la Jornada d’autodefensa feminista (no mixta) que, juntament amb cinc col·lectius feministes més, estem organitzant per al pròxim 11 de gener; i que serà el punt de partida per a la vaga general feminista del 8 de març.

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *