Feminicidi a Esplugues (Baix Llobregat)


Segons han informat alguns mitjans avui s’ha confirmat un doble feminicidi al Esplugues del LLobregat, a la comarca del Baix Llobregat . Una dona de i la seva filla de 3 anys han estat assassinades per la parella de la dona, un home de 27 anys, que ja ha estat detingut pels mossos d’esquadra.

Des de SantsViu intentarem informar de tots els feminicidis als Països Catalans, i modificarem el nostre perfil a les xarxes socials com a mostra de rebuig a aquestes morts.
Us recordem que, si voleu més informació sobre els feminicidis als Països Catalans ho podeu fer a la web feminicidio.net

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *