Cinquena petita calçotada del Casal, tot venut.


Darrer cap de setmana de gener ja és sinònim de gresca assegurada i un tiberi d’aquells de darrera vinyeta de l’Asterix. Des de fa 5 anys, el Casal Independetista “Jaume Compte” ofereix un nou format de calçotada més proper i menys intensiu. I és que el primer cap de setmana de març (enguany l’1 de març), el Casal organitza una de les calçotades més concorregudes de la ciutat i a ven segur la més antiga. Una calçotada -la de març- que no deixava espai a les sòcies del Casal per a gaudir la festa. És per això que va nàixer “La petita”, un format per a “només” 200 persones amb barra lliure de calçots i carn rostida on poder cuinar però també menjar i gaudir.

Un cop més, a pocs dies de celebrar-se l’esdeveniment els tiquets ja estan tots venuts i si la tempesta no ho evita la festa està assegurada. No patiu, fonts consultades ens diuen que serà un dia fred, però sense pluja, així que toca baixar al carrer Muntadas ven abrigades i amb ganes de passar una jornada festiva com poques hi ha als carrers del barri.

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *