Un nou rumb cap a la Unitat Popular


El proper dissabte 25 de gener pel matí, el Casinet d’Hostafrancs serà l’escenari d’un seguit de debats que s’han organitzat dins la segona fase del Procés Vector, i que ha de servir per a redefinar l’estartègia política de la CUP de Barcelona en aquesta nova etapa fora de l’Ajuntament.

L’objectiu general d’aquest procés és recollir valoracions i idees sobre el paper que ha de tenir la CUP a la ciutat i com desenvolupar políticament i organitzativament aquesta tasca; és a dir, cap a on dirigir el vector de la seva activitat i lluita.

A la primera fase del procés es va dur a terme el desplegament de 12 assemblees obertes als barris i districtes per recollir el màxim d’aportacions i opinions de totes les veïnes. A Sants aquesta primera fase es va dur a terme el passat 2 d’octubre al Centre Social de Sants.

En aquesta fase, la CUP es planteja aquesta jornada com un diàleg amb les organitzacions socials i els moviments populars de la ciutat i per això es important l’assistència de tota la militància per poder debatre, aprendre i créixer com a organització.

A tal fi han organitzat dos debats amb ponents de reconegugda trajectòria dins els seus àmbits de treball. El primer debat començarà a les quarts de deu del matí i porta per títol “Límits i oportunitats de la lluita institucional per la transformació social en el context urbà”, en el qual intervendran la feminista marxista argentina Andrea d’Atri, impulsora de l’organització Pan y Rosas; El sociòleg i cooperativista Ivan Miró, investigador sobre moviments socials; i la també sociòloga Iolanda Fresnillo, investigadora i consultora sobre el deute, polítiques públiques i dinàmiques comunitàries.

El segon debat, versarà sobre “La gestió de la tensió entre carrer i institució en contextos de governabilitat local”, on intervendran l’Alcadessa de Berga, Montserrat Venturós; l’exalcalde de Sabadell, Maties Serracant i l’exvicepresidenta de la Diputació Foral de Guipúscoa, la Larraitz Ugarte.

 

 

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *