Feminicidi al Raval [Barcelonés]


Avui hem tingut coneixement d’un feminicidi. Els mossos d’esquadra han detingut a un home de 35 anys com a presumpte responsable de la mort de la seva parella avui al Raval de Barcelona. La dona hauria estat assassinada amb arma blanca en presència del seu fill menor d’edat, per la seva parella.

Des de SantsViu intentarem informar de tots els feminicidis als Països Catalans, i modificarem el nostre perfil a les xarxes socials com a mostra de rebuig a aquestes morts.
Us recordem que, si voleu més informació sobre els feminicidis als Països Catalans ho podeu fer a la web feminicidio.net

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *