Feminicidi a Palma [Mallorca]


Avui hem tingut coneixement d’un feminicidi. Avui s’ha confirmat la mort a l’hospital de Son Espases d’una dona de 52 anys que el passat 13 de juliol va ser apallissada peel seu marit de 55 anys que ja tenia antecedents de violència masclista, motiu pel qual va rebre una ordre d’allunyament de 6 mesos que tot just havia finalitzat al setembre passat. L’home que va ser detingut per la policia nacional ha ingressat a la presó.

Des de SantsViu intentarem informar de tots els feminicidis als Països Catalans, i modificarem el nostre perfil a les xarxes socials com a mostra de rebuig a aquestes morts.
Us recordem que, si voleu més informació sobre els feminicidis als Països Catalans ho podeu fer a la web feminicidio.net

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *