Ampliem horitzons


Santsviu va néixer fa 4 anys i cada nou curs intentem millorar la nostra oferta dins el portal web. Fer un seguiment el més acurat possible de l’actualitat dels nostres barris, ja sigui en format web o a la resta de xarxes socials associades. La feina feta fins a dia d’avui ens fa estar contentes. Més de 1000 visites mensuals a web, 2400 persones ens seguiu a Twitter, 250 ho feu a Instagram i 130 rebeu les noves publicacions al vostre telèfon via telegram ens fa saber que més enllà dels altibaixos d’una publicació gestionada sense ànim de lucre i amb vocació de servei al moviment popular, comptem amb un gruix de persones que veuen útil la feina que fem.

Pel curs 2020-2021 ens hem plantejat afegir un plus a l’actualitat i opinió per encetar un seguit de seccions que tindran una periodicitat mensual repartides al llarg de les 4 setmanes de cada mes i que no serien possible sense la col·laboració de la desena de persones que les faran possible. Un motiu més per estar contentes, comptar amb lectores i comptar amb unes col·laboracions que han entès la utilitat del projecte i la necessitat de fer-lo créixer.

Durant els propers dies anirem publicant noves entrades referents a les noves seccions que si cal, s’allunyaran una mica de l’actualitat i fins i tot del barri, per afegir un major dinamisme i nous continguts que creiem d’interès. Les persones que escriuran les seccions son persones que estan vinculades laboralment o per coneixements a les seves seccions, i vinculades al nostre barri. Que cap pandèmia ni cap crisi ens faci retrocedir ni un pam en els nostres drets ni en els nostres projectes. Nosaltres seguim endavant i esperem que en aquesta nova etapa en seguiu i ens ajudeu a fer créixer el projecte en un barri viu, en un Santsviu.

 

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *