Feminicidi a Peguera [Mallorca]


Avui hem tingut coneixement d’un feminicidi. La Guàrdia Civil investiga la mort d’una parella dins un vehicle estacionat en una benzinera com un assassinat masclista i un suïcidi. L’ex militar hauria matat a la dona de 37 anys abans de suicidar-se.

Des de SantsViu intentarem informar de tots els feminicidis als Països Catalans, i modificarem el nostre perfil a les xarxes socials com a mostra de rebuig a aquestes morts.
Us recordem que, si voleu més informació sobre els feminicidis als Països Catalans ho podeu fer a la web feminicidio.net

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *