Feminicidi a Lloret de Mar [La Selva]


Avui hem tingut coneixement d’un feminicidi. Un home s’ha entregat a la comissaria dels mossos d’esquadra de Lloret de Mar desprès de matar a la seva parella al domicili conjugal. La policia autonòmica l’ha detingut desprès de confirmar la troballa de la seva dona morta amb signes de violència. Víctima i agressor tenien uns cinquanta anys.

Des de SantsViu intentarem informar de tots els feminicidis als Països Catalans, i modificarem el nostre perfil a les xarxes socials com a mostra de rebuig a aquestes morts.
Us recordem que, si voleu més informació sobre els feminicidis als Països Catalans ho podeu fer a la web feminicidio.net

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *