Què ens farà falta per a la recepta de gener de 2021 d’en Pere Cardona de la Nova Farga? Fàcil!
– 500 grams de cigró cuit
– 1 Ceba (tendra)
– ½ Pebrot Vermell.
– ½ Pebrot verd.
– Julivert.
– 4 fulles de menta fresca.
– Sal, pebre i orenga.
Personalment crec que els cigrons són les millors llegums per fer hamburgueses i si no proveu-ho! Molt fàcil i la podreu fer amb les criatures de casa.
Agafarem els cigrons cuits i els colarem passant una aigua ràpida.
Els anem aixafant amb una forquilla.
Ara picarem el pebrot vermell i el pebrot verd, la ceba tendra, el julivert i cap dins.
Agafeu les fulles de menta i també les piqueu ben petites i cap als cigrons!
Afegiu la sal i el pebre negre a discreció.
Ara amb les mans aneu mesclant bé tots els ingredients, veureu com va queden una massa plena de colors i compacta.
Ho deixarem mitja hora a la nevera tapat.
I ja la teniu, només haureu de fer les formes i cap a la paella.
Apunts:
– La podeu acompanyar de qualsevol fruita saltejada amb un pensament de sucre com per exemple… préssecs, peres, pomes, figues… les que vulgueu!
– En lloc de menta hi podeu posar alfàbrega, curri, farigola… jugueu a tastar noves fórmules!
– La paella hauria de ser antiadherent, ja que aquesta hamburguesa millor no abusar d’oli d’oliva i anar jugant amb foc fort i fluix. Us ha de quedar cruixent per fora i calenta per dins per tant per jugar d’aquesta manera el truc és només la paella.
Repesqueu les anteriors receptes clicant aquí:
Pastís ràpid de poma
Hamburguesa escalivada
——————————————————————————————————-
Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.