Hamburguesa de cigrons i menta [omplim el pap]


 

Què ens farà falta per a la recepta de gener de 2021 d’en Pere Cardona de la Nova Farga? Fàcil!

– 500 grams de cigró cuit

– 1 Ceba (tendra)

– ½ Pebrot Vermell.

– ½ Pebrot verd.

– Julivert.

– 4 fulles de menta fresca.

– Sal, pebre i orenga.

 

Personalment crec que els cigrons són les millors llegums per fer hamburgueses i si no proveu-ho! Molt fàcil i la podreu fer amb les criatures de casa.

Agafarem els cigrons cuits i els colarem passant una aigua ràpida.

Els anem aixafant amb una forquilla.

Ara picarem el pebrot vermell i el pebrot verd, la ceba tendra, el julivert i cap dins.

Agafeu les fulles de menta i també les piqueu ben petites i cap als cigrons!

Afegiu la sal i el pebre negre a discreció.

Ara amb les mans aneu mesclant bé tots els ingredients, veureu com va queden una massa plena de colors i compacta.

Ho deixarem mitja hora a la nevera tapat.

I ja la teniu, només haureu de fer les formes i cap a la paella.

Apunts:

– La podeu acompanyar de qualsevol fruita saltejada amb un pensament de sucre com per exemple… préssecs, peres, pomes, figues… les que vulgueu!

– En lloc de menta hi podeu posar alfàbrega, curri, farigola… jugueu a tastar noves fórmules!

– La paella hauria de ser antiadherent, ja que aquesta hamburguesa millor no abusar d’oli d’oliva i anar jugant amb foc fort i fluix. Us ha de quedar cruixent per fora i calenta per dins per tant per jugar d’aquesta manera el truc és només la paella.

Repesqueu les anteriors receptes clicant aquí:

Pastís ràpid de poma
Hamburguesa escalivada 

 

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *