Feminicidi a Badia del Vallès [Vallès Occidental]


Aquesta tarda hem tingut coneixement d’un feminicidi a Badia del Vallès, a la comarca del Vallès Occidental. Els Mossos d’Esquadra han detingut a un home per l’assassinat de la seva mare desprès de trobar el seu cos amb signes de violència al seu domicili.

A principi d’any, el dia 2 de gener una dona va morir per hipotèrmia a Lloret de Mar a la comarca de La Selva desprès de passar la nit al ras quan va haver de fugir de casa al ser maltractada per la seva parella.

Des de SantsViu intentarem informar de tots els feminicidis als Països Catalans, i modificarem el nostre perfil a les xarxes socials com a mostra de rebuig a aquestes morts.
Us recordem que, si voleu més informació sobre els feminicidis als Països Catalans ho podeu fer a la web feminicidio.net

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *