Feminicidi a Silla [L’Horta Sud]


Aquesta tarda hem tingut coneixement d’un feminicidi a Silla, a la comarca de l’Horta Sud. El cos de la dona de 19 anys, que havia desaparegut feia dies, ha esta localitzat en una sèquia per un caçador. La Guàrdia Civil feia dies que la cercava sense èxit.

 

Des de SantsViu intentarem informar de tots els feminicidis als Països Catalans, i modificarem el nostre perfil a les xarxes socials com a mostra de rebuig a aquestes morts.
Us recordem que, si voleu més informació sobre els feminicidis als Països Catalans ho podeu fer a la web feminicidio.net

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *