Galeria d’imatges de la “Revolta escolar”


Aquesta tarda les famílies de les escoles de l’entorn de l’estació de Sants han participat de la Revolta escolar en demanda de més espais per a la gent i menys espai per a cotxes als entorns escolars.

Malgrat l’amenaça de pluja una centena de persones, han tallat el carrer Numància a quarts de cinc de la tarda. Malgrat ser un tall comunicat i autoritzat (com a la resta de talls simultanis a la resta de la ciutat) la Guàrdia Urbana no ha arribat al punt fins a les cinc de la tarda quan les famílies ja eren a sobre l’asfalt. La música, els guixos i les disfresses de carnestoltes han posat un punt festiu a una reclamació que vol millorar la qualitat de vida a les ciutats, i sobretot en els entorns escolars.

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *